بورس تهران به سقوط قیمت نفت واکنش نشان داد. بهای نفت در ادامه روند نزولی خود، شامگاه سهشنبه را با ریزش ۷ درصدی پشتسر گذاشت تا ضمن بیشترین افت روزانه در بیش از سه سال گذشته، طولانیترین دوره کاهشی این بازار ثبت شود. این رویداد معاملات دیروز بازار سهام را تحتالشعاع خود قرار داد؛ چنانکه آغاز معاملات با خیل انبوه فروشندگان سهام همراه بود.
پس از ریزش ۵/ ۰ درصدی شاخص سهام طی دادوستدهای نخستین روز هفته، دیروز روند نزولی این نماگر با شدت بیشتری دنبال شد. به این ترتیب روز گذشته شاخص کل بورس تهران با ریزش ۳۵۶۳ واحدی (معادل ۹/ ۱ درصد) پس از ۸ روز مجددا به کانال ۱۸۰ هزار واحدی عقبنشینی کرد. به نظر میرسد در شرایطی که ابهامات و ریسکهای موجود، از تقاضای سهام کاسته و بر شدت عرضهها افزوده است،...
بورس اوراق بهادار تهران معاملات نخستین روز کاری هفته را با جو ضعیفی آغاز کرد. بهطوریکه با عرضههای سنگین صورت گرفته در این روز، شاهد افت ۸۶۹واحدی، معادل ۴۷/ ۰ درصدی در کارنامه شاخص کل بورس بودیم و این نماگر مجدد به کانال ۱۸۴هزار واحدی عقبنشینی کرد.
بورس تهران بهرغم انتظار کارشناسان و سهامداران، معاملات نخستین روز کاری هفته را با افت شاخص کل آغاز کرد. نماگر اصلی سهام طی روز گذشته تحتتاثیر افت قیمت در سهام بزرگان کالایی ۸۶۹ واحد از ارتفاع خود را از دست داد و به سطح ۱۸۴ هزار و ۲۳۱ واحد بازگشت. ریزش ممتد قیمت نفت و افت ارزش جهانی دیگر کالاهای پایه از مهمترین عوامل موثر بر کاهش ارتفاع شاخص کل ...
شاخص کل بورس تهران معاملات دیروز را با رشد تقریبی یکهزار واحدی آغاز کرد و برای مقاطعی به کانال ۱۸۴ هزار واحد قدم گذاشت، اما در پایان معاملات طی چرخشی هیجانی در محدوده منفی قرار گرفت. به این ترتیب، دماسنج بازار پس از سه روز کانال ۱۸۳ هزار واحدی را واگذار کرد و با افت ۵۳۰ واحدی به سطح ۱۸۲ هزار و ۶/ ۹۱۸ واحد تنزل کرد.
معاملات بورس تهران در روز گذشته با رشد ۵۶۴۶ واحدی به پایان رسید تا این نماگر پس از ۱۲ روز کاری، مجددا کانال ۱۸۸ هزار واحدی را فتح کند. بهنظر میرسد مورد تایید بودن گزارشهای شش ماهه شرکتها با انتظارات سهامداران در کنار اخبار مثبت در فضای سیاسی موجب افزایش تقاضا و رشد ارزش سهام شده است.
معاملات بورس تهران روز گذشته با رشد ۵۷۷۵ واحدی شاخص کل به پایان رسید. جهش ۳/ ۳درصدی شاخص اصلی بازار دیروز تحت تاثیر رشد قیمت سهام در نمادهای بزرگتر بازار و با پشتوانه بنیادی رخ داد تا بورس چهرهای متفاوت نسبت به دوره اخیر که سهام و صنایع مختلف بورسی دستهجمعی حرکت میکردند، نشان دهد.
بورس اوراق بهادار تهران دیروز در راه رسیدن به تعادل با خرابی سیستم معاملات سهام بورسی مواجه شد و معاملهگران به اجبار به تماشای معاملات فرابورس و بهویژه نماد ذوبآهن اصفهان پرداختند. در بازار دیروز معاملهگران در حالی فعالیت خود را شروع کردند که جمعآوری صفهای فروش از سوی سهامداران حقوقی مشاهده شد.
بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته شاهد حرکت بازار برخلاف انتظارات اولیه بود و در نهایت با ثبت یک افت سنگین دیگر به کار خود پایان داد. در بازار سهام دیروز معاملهگران با توجه به شرایط روز چهارشنبه که شکل و شمایلی متعادل داشت انتظار یک روز متعادل و به سمت رشد را داشتند اما این انتظار محقق نشده و عرضههای سنگین معاملهگران باعث شد بازار با موج جدیدی از ...
در یک افت دستهجمعی شاخص سهام روز گذشته ۵۹۸۳ واحد کاهش یافت تا همچنان هیجان منفی در بورس تهران باقی بماند. کارشناسان معتقدند دو تفکر اشتباه منجر به تشدید صفهای فروش شده است. نخست مقایسه نادرست فضای کنونی با رکود بورس پس از رونق پرشتاب سال ۹۲ و دوم، عدمآشنایی پولهای تازهوارد با ذات ریسک در بازار سهام.
نبرد بزرگ تجاری آمریکا با چین بتدریج آثار منفی خود را بر اقتصاد چین نشان داده است به طوری که آمارها نشان می دهد شاخص سهام این کشور در شهر شانگهای در شرق چین به پایین ترین رقم در ۴ سال گذشته رسیده است.
بورس تهران معاملات هفته جاری را با افت ۴/ ۲ درصدی شاخص کل به پایان رساند تا اولین افت هفتگی نماگر سهام پس از ۷ هفته صعود بیوقفه ثبت شود. فروکش کردن هیجانات و رویکرد خرید سهام بنیادی از میانه هفته جاری موجب بازگشت آرامش به بازار سهام شده است. هر چند جریان ورود نقدینگی کند و سرمایهها محتاط شده است، اما بروز محرکهایی میتواند مجددا پتانسیل بورس در ...
بازار سهام در هفته جاری شاهد تشدید موج تقاضا و هجوم سرمایهگذاران برای خرید سهام بود که در نهایت با تشکیل یک موج پیوسته و بسیار قدرتمند صعودی، رشد ۱۵ درصدی شاخص کل را رقم زد. به این ترتیب بازدهی بورس از ابتدای سال به ۸۸ درصد رسید.
بورس اوراق بهادار تهران اولین روز از آخرین هفته کاری شهریور ماه را همراه با اختلال در هسته معاملات سپری کرد. در بازار دیروز معاملهگران در حالی فعالیت خود را شروع کردند که در بازار جهانی شامگاه جمعه قیمت انواع فلزات رنگین با کاهش مواجه شد. عقبنشینی بهای مس به رقم ۵هزار و ۹۰۵دلار، کاهش قیمت فلز روی به ۲هزار و ۳۰۹دلار و رسیدن قیمت سرب به ۲هزار و ۳۷دلار ...
معاملهگران خرد بازار سهام طی ۹روز کاری متوالی با خریدهای پرحجم خود توانستند خالص تغییر مالکیت را به سمت خود حفظ کنند. هر چند بورس در این ۹روز روند متوالی صعودی نداشت، اما از شنبه هفته گذشته جهشهای قابل توجهی توسط این نماگر ثبت شد. این افت و خیزها در نهایت جهش بیش از ۲۴هزار واحدی و ۲۵کانالشکنی را در کارنامه شاخص کل بورس ثبت کرد.
معاملات روز گذشته بورس تهران با افت ۱۳۶۳ واحدی شاخص کل مواجه شد تا نماگر بازار سهام ضمن یک کانال عقبنشینی در سطح ۱۳۶ هزار و ۱۱۰ واحدی قرار بگیرد. بهرغم فشار شدید فروش در گروههای بزرگتر بازار، شاخص هموزن رشد بیش از ۴/ ۱ درصدی را تجربه کرد. این موضوع اقبال معاملهگران به گروههای کوچکتر بازار را نشان میدهد.
معاملات فرابورس ایران در هفتهای که گذشت وضعیت نسبتا متعادلی را تجربه کرد. شاخص این بازار در عین فشار عرضه در صنایع کالامحور و صادراتی تقریبا بدون تغییر ماند. افت نسبی بهای سهام گروههای بزرگ، توام با حرکت بخشی از نقدینگی به سمت صنایع کوچکتر بازار و رشد قیمت سهام مهجور بازار، برآیند صفر شاخص کل را رقم زد.
روز گذشته شاخص بورس با رشد بیش از ۲۴۰۰ واحدی همراه شد. افتوخیز این روزهای سهام نشاندهنده جدال معاملهگران با نگاه کوتاهمدت و میانمدت است. کسانی که برای سیاستگذار، راهی جز اصلاح سیاستهای غلط باقیمانده متصور نیستند و با امید به آینده در قیمتهای فعلی اقدام به خرید میکنند.
نماگر بورس تهران پس از تجربه دو روز ریزش سنگین و اصلاح ۴/ ۳ درصدی، معاملات روز گذشته خود را با رشد ۷/ ۰ درصدی به پایان رساند. بهنظر میرسد اصلاح قابلتوجه قیمت سهام کالایی بازار در روزهای ماقبل، در نگاه معاملهگران کفهای جذابی را ایجاد کرده بود تا بار دیگر فرصت مناسبی برای خرید سهام مزبور فراهم شود.